Despre Mine

Sunt Ioana, am 30 de ani și de profesie sunt economist, am terminat Facultatea de Științe Economice cu specializare in Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor. Deși am o vasta experienta în lumea corporatista, am încercat mereu sa ma dezvolt personal și profesional și sa caut cea mai bună varianta de a avea venituri pasive pe lângă job. Așa am intrat în lumea network marketing-ului. O lume necunoscută pentru mine la început, insa eram conștientă ca este cea mai bună oportunitate pentru mine de a obține un venit suplimentar . Am început cu pași mici, insa datorită echipei am reușit sa înțeleg repede care este calea spre succes.
Pe lângă partea de bonusuri am descoperit o echipa minunată, am avut parte de multe experiente interesante, webinarii pentru dezvoltare personală.

Despre mine pot să vă spun ca sunt o persoană organizată, calmă si foarte determinată. Sunt pasionată de călătorii, mereu am cautat sa îmi găsesc o activitate care să-mi ofere și posibilitatea de a călători peste tot în lume. O alta pasiune este cititul, îmi place enorm de mult sa citesc, oricând, oriunde. Dacă în perioada liceului am citit mai multe cărți de beletristica, în ultimii 3 ani m-am axat mai mult pe cărți de educație financiara și dezvoltare personala. Sunt fascinată de natura umană si potentialul de dezvoltare personală al fiecaruia dintre noi.

Am creat acest blog pentru ca îmi doresc sa împărtășesc cu voi beneficiile network marketing-ului, sa va ofer tips-uri pentru un stil de viata sanatos și cel mai important sa ajut cât mai multe persoane să găsească calea spre independență .