Network Marketing

Acum mai puțin de un an am inceput colaborarea cu o companie in plina dezvoltare, cunoșteam o parte din produse pentru calitatea lor dar pana atunci dar nu stiam partea de business, după ce am făcut niște verificari pentru ca de felul meu analizez foarte bine orice lucru si am văzut istoricul ei, oportunitățile oferite am prins incredere si am spus DA si am inceput o frumoasa colaborare.
Azi pot spune ca mi-am gasit locul. In mai puțin de 1 an viata mea a luat o alta intorsatura, lucrez fexibil de oriunde, am venituri pasive, dezvoltarea personala, o comunitate superba. Bineînțeles cu implicare zi de zi, cu avant si multa incredere in mine, mi-am format o echipa prietenoasa, frumoasa, harnica si deschisa la provocari. Ne-am imprietenit si ne ajutam reciproc pentru ca doar asa putem sa dezvoltam aceasta afacere ca beneficiu comun.
Vreau sa te ajut si pe tine sa devii independent financiar pentru ca network marketing-ul este bussines-ul viitorului.

De ce am ales sa-mi dezvolt o afacere in network-marketing?

Pentru ca am posibilitatea :

  • sa lucrez de acasa, sau din orice alt loc;
  • sa lucrez cum doresc,sa imi fixez singura programul;
  • sa fiu mereu alaturi de oameni optimisti, deschisi,veseli,dispusi mereu sa te ajute;
  • sa calatoresc alaturi de cei care au aceleasi interese ca si mine;
  • sa fiu platita pe masura muncii depuse;
  • dezvoltare personala si profesionala.

Vreau mai mult de la viata, pentru ca se poate, pentru ca aici am învățat sa visez măreț.

Mi se pune adesea intrebarea: „In ce consta aceasta afacere?”

In primul si in primul rand este auto-dezvoltare, este afacerea despre oameni pentru oameni, este acel „ceva” in care devii cineva!
Nu conteaza unde te aflii in momentul actual, cu totii putem sa decidem sa devenim mai buni. Intreaba-te si tu: esti multumita de persoana care esti? Cum poti sa devii si mai buna? Ce planifici pentru viitor ca sa devii si mai buna? Ai deja un plan? Îți dorești un venit extra? Îți dorești sa lucrezi de acasă sau de unde dorești? Îți dorești ca afacerea ta sa îți aducă venit chiar și când tu dormi? Si tu poti sa incepi aceasta activitate acum!

Network marketing-ul, cunoscut si ca marketing in echipa, este un model de business care se bazeaza pe utilizarea personala si recomandarea directa a produselor sau serviciilor unei companii.
Compania cu care colaborez este o companie stabila si bine structurata de network marketing, care a luat fiinta din dorinta de a le permite oamenilor sa-si dezvolte propriile afaceri de succes. In loc sa investeasca sume mari in publicitate, aceasta ii recompenseaza cu generozitate pe cei care impartasesc cu altii beneficiile produselor si oportunitatea de afacere. Acest tip de business le ofera celor care se implica beneficii financiare incredibile, care nu se regasesc in afacerile traditionale.
Fii proprietarul afacerii tale.
Prin network marketing te vei bucura de libertatea si flexibilitatea pe care ti le ofera statutul de proprietar de afacere. Ca antreprenor, tu alegi unde si cand vrei sa muncesti. In loc sa muncesti din greu pentru binele proprietarului companiei, muncesti doar pentru tine.
Fara riscuri. Costuri minime.
E nevoie de foarte multi bani ca sa pui bazele unei afaceri traditionale si, de multe ori, un astfel de demers iti aduce si datorii. Sa-ti incepi propria afacere network marketing inseamna ca nu trebuie sa imprumuti bani si nici sa faci angajari. Costurile tale sunt minime. Atat de simplu este.
Oportunitati nelimitate de castig.
Salariile pentru job-urile in sistem corporatist sunt plafonate conform standardelor de pe piata de profil. In industria network marketing nu exista limita a sumelor pe care le poti castiga. Cu cat muncesti mai mult, cu atat te vei bucura de beneficii financiare mai mari.

Network marketing-ul este un model de afacere unde educatia, experienta, religia si statutul social nu sunt factorii determinanti ai succesului. In schimb ambitia, motivatia si munca sustinuta sunt cerintele de baza pentru a avea succes.

Ce poate fi mai placut decat sa fii stapanul propriului timp, sa nu depinzi de nimeni si nimic, sa poti fi intotdeauna alaturi de familie in momentele importante si in acelasi timp sa-ti dezvolti si o cariera de invidiat?

Nu este posibil, o sa spuneți! Ba da! Acum este posibil si in continuare iti prezint 10 motive pentru a incepe o afacere online:

Lucrezi de oriunde iti doresti;

Iti organizezi singura timpul in functie de nevoile tale;

Castigul este proportional cu implicarea ta in afacere;

Esti propriul tau sef, nu o sa te comande nimeni;

Vei invata totul de la o echipa pozitiva si orientata spre crestere;

Ai nevoie de un telefon mobil si de conexiune la internet;

Nu ai nevoie de experienta;

Poti castiga bani inca din prima zi de activitate;

Iti poti desfasura activitatea la nivel international, fara sa fie nevoie sa iesi din tara;

Poti incasa bani din toata lumea fara sa fie nevoie sa iesi din casa.

Dacă îți doreşti cu adevărat o schimbare în viață fă chiar acum primul PAS către visul tău! Găseşte-ți motivația interioară şi modelul de afacere potrivit, priveşte cu încredere spre viitor dar ACTIONEAZĂ ACUM!
Te pot ajuta să te dezvolți, să îți descoperi potențialul şi să devii un adevarat lider de echipa si consilierul unui stil de viață sănătos.
Cât eşti dispus să îți sacrifici din timpul tău mort, şi să îl transformi în timp productiv? Hai sa facem un plan personalizat in funcție de timpul pe care il ai la dispoziție.

Vino in echipa mea !

Dezvoltare personala si profesionala